Διαχείριση γραφείου κίνησης ταξί

Ο τουρισμός είναι στο DNA μας!

Αν έχεις γεννηθεί και μεγαλώσει ανάμεσα σε τουρίστες, γνωρίζεις απο πρώτο χέρι τι σημαίνει τουρισμός. Λέξεις όπως γραφείο κίνησης, voucher, rep, είναι για εμάς καθημερινότητα, ενώ αποτελούν άγνωστες λέξεις για τις άλλες εφαρμογές ταξί.

Γραφείο κίνησης εταιριών ταξί

Οι περισσότερες εφαρμογές για ταξί στην Ελλάδα, εστιάζουν σε ένα και μοναδικό πράγμα. Παρακολουθούν με τη χρήση GPS τη θέση του οδηγού και μεταφέρουν στο tablet τα στοιχεία το πελάτη για παραλαβή. Οι εφαρμογές αυτής της μορφής μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μίας μικρής ομάδας οδηγών ή ενός αστικού ράδιοταξί, αλλά όχι τις απαιτητικές ανάγκες της τουριστικής αγοράς.

Αντίθετα με ολες τις άλλες εφαρμογές, το CABS.GR έχει εστιάσει στις πραγματικές ανάγκες της κάθετης αγοράς του τουριστικού ταξί. Η εφαρμογή μας, πλέον, έχει αυτοματοποιήσει τη διαδικασία από τη στιγμή της καταχώρησης του δρομολογίου, ραντεβού, ανάθεσης μεταφοράς έως και την εκτέλεσή του από το ταξί.

Διαχείριση γραφείου κίνησης ράδιο ταξί
Ολοκληρωμένη διαχείριση γραφείου κίνησης εταιριών ταξί και ράδιοταξί

Η διαχείριση και η σωστή λειτουργία του γραφείου κίνησης είναι μια επίμονη και χρονοβόρα διαδικασία, που απαιτεί μεγάλο αριθμό ανθρώπινου δυναμικού.

Η πλατφόρμα CABS.GR παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης των prebook εντολών ανάθεσης (vouchers) απο τουριστικά πρακτορεία και tour operators, εφαρμογή για τη διαχείριση των κρατήσεων αεροδρομίου, σύνδεση με τις πλατφόρμες των μεγαλύτερων τουριστικών tour operators και tour agents, έτσι ώστε οι κρατήσεις να καταχωρούνται αυτόματα στη βάση των ραδιοταξί για διεκπεραίωση.

Με αυτόν τον τρόπο αποδεσμεύσαμε το προσωπικό από την καθημερινή διαδικασία έκδοσης χειρόγραφων voucher, αποστολή λίστας αφίξεων-αναχωρήσεων στους υπαλλήλους των αεροδρομίων και των λιμανιών και στη συνέχεια την καταχώρηση των οδηγών ταξί που εκτέλεσαν τα δρομολόγια.

Αυτόματη επεξεργασία εντολών μεταφοράς
Ολοκληρωμένη διαχείριση γραφείου κίνησης εταιριών ταξί και ράδιοταξί

Η εφαρμογή μας τηρεί αυτόματα τις λίστες αφίξεων - αναχωρήσεων από και πρός τα αεροδρόμια και τα λιμάνια, ενώ φροντίζει την αυτόματη και αξιοκρατική ανάθεση της εταιρικής δουλειάς σε όλους τους οδηγούς ταξί. Οι οδηγοί από το tablet τους γνωρίζουν τις περιοχές των εταιρικών αναθέσεων του επόμενου διώρου ωστε να μεταφερθούν στους συγκεκριμένους προορισμούς και να λάβουν προτεραιότητα. Κατά την ανάθεση της εταιρικής κούρσας, ο οδηγός δέχεται ηλεκτρονικά το Voucher στο tablet του με όλα τα στοιχεία του πελάτη όπως: ονοματεπώνυμο, πρακτορείο, πτήση, ώρα, παραλαβή, προορισμός, ειδικά αιτήματα και παρατηρήσεις.

Διαχείριση γραφείου κίνησης ράδιο ταξί
Ολοκληρωμένη διαχείριση γραφείου κίνησης εταιριών ταξί και ράδιοταξί

Business Hub Εταιρικών Πελατών

Μέσα απο την cloud πλατφόρμα Business Hub, απλά, εύκολα, γρήγορα, χωρίς εγκατάσταση εφαρμογών στους τοπικούς υπολογιστές, συμβατή και προσβάσιμη απο οποιονδήποτε μοντέρνο browser, παρέχουμε τη δυνατότητα στους εταιρικούς πελάτες, όπως ξενοδοχεία, πρακτορεία, εταιρικούς πελάτες, ναυτιλιακές, φαρμακευτικές εταιρίες κλπ, να καλέσουν άμεσα ταξί.

Όλα τα αιτήματα δρομολογούνται με αυτόματες διαδικασίες στα οχήματα, ενώ οι πελάτες λαμβάνουν άμεση απάντηση για τα οχήματα που θα εκτελέσουν τα δρομολόγια. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τα οχήματα πάνω στον χάρτη.

Business Hub - Εταιρικοί πελάτες
CABS.GR - Business Hub Εταιρικών Πελατών

Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα για καταχώρηση ετεροχρονισμένων ραντεβού, εντολών για μεταφορά πελατών απο οποιοδήποτε σημείο σε οποιοδήποτε σημείο, δρομολόγια προσωπικού ξενοδοχείων με πληρωμή απο την επιχείρηση.

Μέσα απο την B2B πλατφόρμα, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα, αυτόματο υπολογισμό και εκκαθάριση προμηθειών, εκτύπωση voucher μεταφοράς, πρόσβαση σε δεκάδες οικονομικές και στατιστικές αναφορές.


Business Hub Connectivity

Η πλατφόρμα μας παρέχει Evented Microservices API για σύνδεση σε πραγματικό χρόνο με άλλες τουριστικές πλατφόρμες. 100% cloud based, σχεδιασμένο για 99.99% διαθεσιμότητα υπηρεσίας. Οι νέες μας υποδομές σε Data Centers της Γερμανίας, Ολλανδίας και Αγγλίας, που μεγαλώνουν ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών, μας παρέχουν τη δυνατότητα να σηκώσουμε απεριόριστο φόρτο εργασίας.

Βασικές Λειτουργίες

Αυτοματοποίηση λήψης και διαβίβασης των εντολών μεταφοράς απο tour operators και tour agents.

Icon
Αμφίδρομη σύνδεση με Tour Operators & Agents
Icon
Στοιχεία κατά αμφισβήτησης δρομολογίου
Icon
Αυτόματη οικονομική εκκαθάριση
Icon
Μειωμένα λειτουργικά κόστη
Image

Έγραψαν για εμάς!

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που με τον τρόπο τους μας στηρίζουν καθημερινά και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι!

Μετακινούμε τον τουρισμό!

Καταφέραμε να αλλάξουμε τον τρόπο που δουλεύει o κλάδος των οδηγών ταξί στις τουριστικές περιοχές εδώ και δεκαετίες!

Επικοινωνήστε μαζί μας!
CABS.GR Εφαρμογή Οδηγού Ταξί