Υποδομές πλατφόρμας CABS.GR

Αδιάλειπτη λειτουργία

Πριν δέκα χρόνια, επενδύσαμε σε υποδομές cloud και στην αξιοπιστία των υποδομών μας, με αποτέλεσμα στατιστικά το uptime της υπηρεσίας να φθάνει και να ξεπερνά το 99.99%.

Cloud υποδομές

Οι εφαρμογές για εταιρίες ταξί, χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες. Σε αυτές που τρέχουν σε τοπικές υποδομές, εντός των ράδιοταξί και σε αυτές που λειτουργούν εξ ολοκλήρου σε υποδομές cloud.

Η πλατφόρμα CABS.GR λειτουργεί εξ ολοκλήρου σε υποδομές cloud, κάνοντας χρήση όλων των σύγχρονων τεχνολογιών.

Cloud πλατφόρμα για ταξί
Ελεγχόμενη πρόσβαση σε διαφορετικά επίπεδα χρήσης από οποιονδήποτε υπολογιστή ή συσκευή.

Οι υποδομές μας βρίσκονται σε σύγχρονα data centers, σε Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία και Ολλανδία. Λειτουργούμε σε Managed Dedicated Servers, με 24/7 παρακολούθηση και άμεση επίλυση τεχνικών προβλημάτων.

Η λειτουργία με τη μορφή cloud, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε άμεσες αναβαθμίσεις στο λογισμικό της πλατφόρμας. Όλα τα ράδιοταξί δέχονται αυτόματα τις αλλαγές, χωρίς προγραμματισμένη αναβάθμιση και πτώση της υπηρεσίας.

Έχοντας σχεδιαστεί με τη μορφή cloud, δεν απαιτείται εξοπλισμός εντός των ράδιοταξί ή οποιαδήποτε εγκατάσταση εφαρμογών, μειώνοντας το αρχικό κόστος της εγκατάστασης.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως η πρόσβαση στο σύστημα μας, γίνεται απο οποιονδήποτε σταθερό ή φορητό υπολογιστή, ακόμα και απο smartphone ή tablet συσκευές. Αυτό δίνει το πλεονέκτημα σε μικρές ομάδες ταξί να λειτουργούν την επιχείρηση τους ακόμα και απο το δρόμο, ενώ στα μεγάλα ράδιο ταξί, να εντάξουν νέα οχήματα στο στόλο τους, χωρίς αριθμητικό περιορισμό.

Cloud πλατφόρμα για ταξί
CABS.GR - Taxi Dispatch System

Η πλατφόρμα μας δίνει τη δυνατότητα στις εταιρίες ταξί να λειτουργήσουν με το δικό του τρόπο εργασίας, καθώς είναι παραμετροποιήσιμη σχεδόν σε όλα τα σημεία της.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εταιρίες ταξί και ράδιοταξί, που λειτουργούν με 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο, σε εταιρίες με κέντρο που λειτουργεί την ημέρα, ενώ το βράδυ η εξυπηρέτηση γίνεται απο τους οδηγούς των οχημάτων τηλεφωνικά μέσα απο το σύστημα μας, καθώς και με εταιρίες που δεν έχουν καθόλου προσωπικό κέντρου και η διαχείριση γίνεται εξολοκλήρου απο τους οδηγούς τηλεφωνικά, μέσα από το σύστημα μας.

Η πλατφόρμα μας έχει σχεδιαστεί με τρόπο να παρέχει διαφάνεια και αξιοκρατία σχετικά με τον τρόπο που εξυπηρετούνται τα δρομολόγια απο τους οδηγούς. Οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανάθεσης των δρομολογίων, είναι διαθέσιμες σε πραγματικό χρόνο στα τάμπλετ των οδηγών και στο σύστημα διαχείρισης.

Βασικές Λειτουργίες

Άμεση εγκατάσταση και παραμετροποίηση νέου ράδιοταξί, συνήθως εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Icon
Μηδενικό κόστος εξοπλισμού και χρήσης
Icon
Παραμετροποίηση ανα ράδιοταξί
Icon
Δωρεάν τεχνική υποστήριξη
Icon
Δωρεάν αναβάθμιση υπηρεσιών
Image

Έγραψαν για εμάς!

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που με τον τρόπο τους μας στηρίζουν καθημερινά και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι!

Μετακινούμε τον τουρισμό!

Καταφέραμε να αλλάξουμε τον τρόπο που δουλεύει o κλάδος των οδηγών ταξί στις τουριστικές περιοχές εδώ και δεκαετίες!

Επικοινωνήστε μαζί μας!
CABS.GR Εφαρμογή Οδηγού Ταξί