Εφαρμογή για ράδιοταξί

Το μοναδικό ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης στόλου για ράδιοταξί και εταιρείες ταξί τουριστικών περιοχών

Η πλατφόρμα CABS.GR είναι 100% ελληνικό προϊόν, έχει σχεδιαστεί από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το τουριστικό αντικείμενο και τις ανάγκες ενός τουριστικού προορισμού, έχει υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου απο την εταιρία μας, δίνοντας μας τη δυνατότητα να βελτιώνουμε καθημερινά τις λειτουργίες της και να ενσωματώνουμε νέες μοναδικές δυνατότητες, παρέχοντας στους πελάτες μας ενα μοναδικό εργαλείο απέναντι στον ανταγωνισμό τους.

Πλατφόρμα διαχείρισης στόλου ταξί

To CABS.GR είναι ενα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης και αυτόματης διεκπεραίωσης κλήσεων που αναλαμβάνει την προώθηση των αιτημάτων από τους πελάτες προς τους οδηγούς των οχημάτων ταξί, σύμφωνα με προηγμένους αλγόριθμους και κριτήρια που καθορίζονται από την εκάστοτε εταιρεία διαχείρισης ταξί, με ή χωρίς ανθρώπινη μεσολάβηση από το κέντρο διαχείρισης.

Την τελευταία δεκαετία, υπάρχουν αρκετές πρωτοποριακές λύσεις για εταιρείες ραδιοταξί, που μοναδικό σκοπό έχουν τη διαχείριση του στόλου τους. Οι περισσότερες από αυτές απαιτούν την εγκατάσταση ειδικού λογισμικού που για την χρήση του απαιτείται υψηλού κόστους εξοπλισμός, αγορά προγραμμάτων και δαπανηρά συμβόλαια συντήρησης.

Με τα εργαλεία που μας παρέχει σήμερα η τεχνολογία, σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε μια πρωτοποριακή υπηρεσία που λειτουργεί με την λογική Cloud.

Για τη χρήση του συστήματός μας στις κεντρικές εγκαταστάσεις, απαιτείται μόνο σύνδεση με το διαδίκτυο και οποιοσδήποτε απλός υπολογιστής, ενώ η εφαρμογή που χρησιμοποιεί ο οδηγός μέσα στο όχημα λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή tablet ή smartphone με λειτουργικό android και υποστηρίζει 3G/4G και GPS.

Διαχείριση ράδιο ταξί
Η πλατφόρμα απευθύνεται σε εταιρίες ταξί και ραδιοταξί και όχι σε μεμονωμένους οδηγούς

Η υπηρεσία παρέχεται με σταθερή ετήσια χρέωση ανά όχημα, ενώ η εφαρμογή για το κέντρο ραδιοταξί όπως και η εφαρμογή για τον οδηγό του οχήματος ταξί είναι δωρεάν. Παρέχουμε δωρεάν τεχνική υποστήριξη και δωρεάν μελλοντικές αναβαθμίσεις των εφαρμογών μας, χωρίς ετήσια συμβόλαια συντήρησης και κρυφά κόστη.

Βασικές Λειτουργίες

Η εφαρμογή παρέχει ολοκληρωμένη διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων, ραντεβού, αναθέσεις πρακτορείων (voucher), εταιρικών πελατών και ιδιωτών.

Icon
Αυτοματοποιημένη διαχείριση αιτημάτων δρομολογίων
Icon
Παρακολούθηση οχημάτων σε πραγματικό χρόνο
Icon
Στατιστικές και χρηματοοικονομικές Αναφορές
Icon
Οικονομική Διαχείριση & Συνδρομές Οδηγών
Image

Έγραψαν για εμάς!

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που με τον τρόπο τους μας στηρίζουν καθημερινά και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι!

Μετακινούμε τον τουρισμό!

Καταφέραμε να αλλάξουμε τον τρόπο που δουλεύει o κλάδος των οδηγών ταξί στις τουριστικές περιοχές εδώ και δεκαετίες!

Επικοινωνήστε μαζί μας!
CABS.GR Εφαρμογή Οδηγού Ταξί