Κέντρο διαχείρισης πλατφόρμας ταξί CABS.GR

Το απόλυτο εργαλείο του σύγχρονου οδηγού ταξί

Η εφαρμογή CABS.GR Drivers παρέχει στον οδηγό ολοκληρωμένη πληροφόρηση εν κινήσει, με μοναδικό σκοπό να πάρει αποφάσεις για την περιοχή που θα μεταβεί για να εργαστεί.

Εφαρμογή οδηγού ταξί

Με τη σύγχρονη και αξιόπιστη εφαρμογή του οδηγού CABS.GR, ο οδηγός με απλές και γρήγορες διαδικασίες μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε όλη την πληροφορία του ράδιοταξί.

Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα στον οδηγό να ενημερώσει το κέντρο σε πραγματικό χρόνο για τη θέση του οχήματος του, την κατάσταση του, όπως ελεύθερος, μισθωμένος, εκτός βάρδιας, σε προσωπικό δρομολόγιο, ραντεβού κλπ.

Στο dashboard της κεντρικής οθόνης της εφαρμογής, ο οδηγός βλέπει λίστα με τα τελευταία δρομολόγια όλου του στόλου οχημάτων, τον τομέα ανάθεσης τους και τον τρόπο που δόθηκε η ανάθεση στον οδηγό, πχ αυτόματη ανάθεση ή χειριστή κέντρου, σταθμό αναμονής ή απόσταση, καθώς και τον τύπο του δρομολογίου, όπως απλή ανάθεση, ραντεβού, απλό δρομολόγιο, εταιρικό δρομολόγιο, μαθητικό, μεταφορά προσωπικού εταιρίας κλπ.

Από την κεντρική σελίδα, ο οδηγός έχει επίσης τη δυνατότητα να δεί το σύνολο των οχημάτων που εργάζονται, τα ελεύθερα, τα μισθωμένα, καθώς και συγκεντρωτική λίστα με οχήματα ανά τομέα και σταθμό αναμονής.


Η απόλυτη διαφάνεια

Με μοναδικό γνώμονα την απόλυτη διαφάνεια, όλη η πληροφορία που αφορά τα δρομολόγια είναι διαθέσιμη σε όλους τους οδηγούς.

Ο οδηγός απο την εφαρμογή στο τάμπλετ του έχει τη δυνατότητα να δεί το ιστορικό των δρομολογίων, τα οχήματα στα οποία ανατέθηκε, τον τρόπο ανάθεσης και τη θέση του εκάστοτε οχήματος κατά την ώρα της ανάθεσης με τις αποστάσεις σε μέτρα.

Σε περίπτωση που το ράδιοταξί λειτουργεί χωρίς χειριστή κέντρου, όλοι οι οδηγοί ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τις εισερχόμενες κλήσεις και μετά την ολοκλήρωση της τηλεφωνικής επικοινωνίας, η συνομιλία του οδηγού με τον πελάτη είναι διαθέσιμη σε όλους τους οδηγούς.

Εκτός την κεντρική σελίδα, η εφαρμογή παρέχει δεκάδες μάσκες πληροφόρησης στον οδηγό. Μέσα απο αυτές, ο οδηγός μπορεί να δεί τα δρομολόγια αφίξεων, αναχωρήσεων ανα γεωγραφική περιοχή, τα ενεργά ραντεβού και εταιρικά δρομολόγια ανά περιοχή, τον πίνακα προσωπικών μηνυμάτων και ανακοινώσεων του ράδιοταξί, ιστορικό αναθέσεων ανα τύπο δρομολογίου, να επικοινωνήσει με γραπτό μήνυμα με κέντρο ή άλλους οδηγούς κλπ.


Χάρτης οχημάτων σε πραγματικό χρόνο

Παρακολούθηση οχημάτων σε χάρτη

Η εφαρμογή παρέχει σε όλους τους οδηγούς τη δυνατότητα να πάνω σε χάρτη τα οχήματα όλου του στόλου σε πραγματικό χρόνο. Η κατάσταση κάθε οχήματος χαρακτηρίζεται με διαφορετικό χρώμα, ενώ δίπλα σε κάθε όχημα, εμφανίζεται ο προορισμός του εκάστοτε οχήματος (πχ προς Αεροδρόμιο). Ο χάρτης εμφανίζει επίσης τον αριθμώ των οχημάτων σε κάθε σταθμό αναμονής (πιάτσες).

Φωνητική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο

Οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα για ομιλία σε πραγματικό χρόνο με τους υπόλοιπους οδηγούς. Η εφαρμογή λειτουργεί με τη λογική PTT (Push to Talk), με την ίδια λογική του κλασικού VHF. Η εταιρία μας δίνει τη δυνατότητα στα ράδιοταξί να κάνουν χρήση των δικών μας διακομιστών φωνής ή να κάνουν χρήση της εφαρμογής Zello. Και στις δύο περιπτώσεις, ο οδηγός δεν χρειάζεται να αλλάξει εφαρμογή, καθώς κάνει χρήση του εικονιδίου που βρίσκεται σε κάθε μάσκα της εφαρμογής μας για εύκολη και άμεση επικοινωνία.


Νέο!
Αναβάθμιση τηλεφωνικού κέντρου

CABS.GR PBX v3.0

Μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης των υπηρεσιών VoIP, παρέχουμε πλέον μοναδικές λειτουργίες σχετικά με τη διαχείριση των τηλεφωνικών κλήσεων. Οι χειριστές κέντρου έχουν δεκάδες νέες λειτουργίες ενσωματωμένες στο σύστημα διαχείρισης.

Οι νέες λειτουργίες, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων δυναμική προτεραιότητα πελάτη, πολλαπλές ουρές αναμονής, ταυτόχρονη εξυπηρέτηση πολλαπλών κλήσεων απο έναν χειριστή και νέες δυνατότητες στη λειτουργία IVR σχετικά με την εξυπηρέτηση κλήσεων απο διαφορετικούς τομείς.

Εφαρμογή ταξί χωρίς κέντρο

Διαχείριση κέντρου χωρίς τηλεφωνητή

Η τελευταία αναβάθμιση κέντρου, περιλαμβάνει νέες δυνατότητες σχετικά με την υπάρχουσα νυχτερινή λειτουργία, η οποία επιτρέπει στα ράδιοταξί να λειτουργούν χωρίς προσωπικό κέντρου και τα δρομολόγια εξυπηρετούνται απο τους ίδιους τους οδηγούς.

Παραμετροποίηση ανά οδηγό

Κάθε οδηγός είναι διαφορετικός. Σχεδιάσαμε μια εφαρμογή, στην οποία πέρα απο τις βασικές επιλογές που ορίζονται απο το εκάστοτε ράδιοταξί, ο οδηγός μπορεί να την προσαρμόσει στα μέτρα του.

Από τις επιλογές της εφαρμογής ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να ορίσει αγαπημένους σταθμούς αναμονής, ώστε να έχει άμεση πληροφορία και πρόσβαση σε αυτούς, να ορίσει τα ηχητικά, λειτουργίες για αυτοματοποιημένη είσοδο - έξοδο απο σταθμό αναμονής, τον αριθμό των γραμμών ανα αναφορά.

Έγραψαν για εμάς!

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που με τον τρόπο τους μας στηρίζουν καθημερινά και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι!

Μετακινούμε τον τουρισμό!

Καταφέραμε να αλλάξουμε τον τρόπο που δουλεύει o κλάδος των οδηγών ταξί στις τουριστικές περιοχές εδώ και δεκαετίες!

Επικοινωνήστε μαζί μας!
CABS.GR Εφαρμογή Οδηγού Ταξί